» » ZOMBİ TSUNAMİSİNE HAZIR OLUN:Zombie Tsunami


 Zombi isyan ediyor! Eğer talihsiz kurtulanları saldıran ve aç,sıcak ayaklı dehşet sizin durdurulamaz kalabalık ekleyerek kentin içinde yarış Zombi Tsunami, ölüler azgın bir kalabalığın içinde gerçekleşecek. Özellikleri :
●Sizin istif olabildiğince gibi birçok zombi ekle ●Bütün aile için çılgınca etleri ye ●En az bir zombi çalışmakta olduğu sürece devam et! (Oyuna zombi ile başlamak mecburdeildir.) ●Zombilerini daha fazla çalıştırmak için ve çok daha fazla yok etmesi için 8 farklı güç-up ve ikramiye toplayın. ●Arabalar,otobüsler,araçlar ve içindeki kazazedeleri yemek çok zevkli olucak! ●300+ farklı görevleri unutma! ●Zombiler aracılığıyla dünya çapında tam 9 yerde izdiham yaşat. ●Android akıllı telefonlar ve tüm modelleri için optimize edilmiş. AÇIKLAMA Tek bir zombi sokaklarda çalışmaya başlyarak,yaşm peşine düşmek ve atılgan ölmeyen kaotik alyı ekleyebilirsiniz.Eğer ısırık ve rütbeleri eklemek,daha fazla insan,daha uzun Zombi Tsunami yolunda her şeyi yeme.
Ama beyinleri Zombi Tsunami tüm hızıyla içine alır gibi yiyilebilir tek şey deildir.Birden lazerli bir Ufo ile bir cehennemde Ninja gibi kentlerin çevresinde gizlice, birçok gözleri dışarıyı çekiyor.Zombi istif klon üyeleri  ile Dev Zombi etkinleştirmek için ikramiye ve power-ups yutuyor.
Zombi Tsunami yıkım,heyecan ve lezzetli beyin eğlenceli bir oyun.Heyecan yolculuğu.Kim zombi büyük şarj  koleksiyonunu toplayabilir.Eğer kendi ayakları üzerinde halen bir beden (Yiyici) ile tankları,dolu,şaşkın kamyonları,güçlü devamı oyunda...

Ekran Görüntüleri:








About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder