» » » BlueStacks ile Android' i Bilgisayarınızda Kullanın

Android ortamına uygulama geliştiren veya çeşitli uygulamaları bilgisayarında test etmek isteyenler için BlueStacks gerçekten birebir.

Ben bu uygulamayı geliştirdiğim bir oyun için kullanmaktayım ve geliştiricilere kesinlikle öneririm. Eclipse' in kendi emülatörünü veya ADB ile test yerine direk olarak BlueStacks ile test etmenizi öneririm. Gerçekten maksimum 10 saniyede uygulamanız açılıyor. Bunu Eclipse ile nasıl kullanacağınızı birazdan anlatacağım. Öncelikle uygulamamızı edinelim.

BlueStacks uygulamasını edinmek için bu adresi kullanabilirsiniz. Yaklaşık 10 MB civarı bir setup dosyası inecek. Programı yüklediğiniz zaman açtığınızda zaten çok basit olan bir arrayüzle karşılaşacaksınız, bu yüzden uygulamanın kullanımını anlatmaya gerek görmüyorum.

Gelelim geliştiricilerimiz için Eclipse ile uyumlu olarak, emülatör tarzında kullanıma, oyunu direk test olarak kullanacağınız gibi çıktısını aldığınız Apk dosyasını da direk iki kez tıklayarak programla açabiliyorsunuz.


Öncelikle uygulamayı ve Eclipse' i açın ve alttaki görseldeki gibi Eclipse' in DDMS bölmesine gelip Devices kısmından Reset ADB butonuna basın. Bunu yaparak Eclipse' in BlueStacks' i tanımasını sağladık.

Ardından Eclipse üzerindeki Run butonu seçin ve açılan emülatör ekranında emulator-... tarzı görünen seçimi yapın ve çalıştırın. İşte bu kadar. :)

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder