» » » En iyi Bluetooth kulaklıklar!

Kulaklıklarda önemli bir kaç basit kriter vardır. Ses kalitesi, bas, dışarıyı rahatsız etmeyecek bir yalıtım, rahatlık, konfor, bağlantı vb. uzayan bir listesi var. En iyi 5 kulaklık modelini sizler için bir araya getirdik.
Parrot Zik
359$-399$ arasında bir fiyata sahip olan kulaklığın tek kötü fiyatı. Bir kulaklığa yüksek meblalar vermek zor gelebilir ancak pişman olmazsınız. Elde edeceğiniz deneyime değecektir, özellikle dinlemeyi seviyorsanız.


Harman Kardon BT
Bluetooth stereolar arasındaki çok iyi modellerden biridir. 199-245$ arasında bir fiyata sahip.


Plantronics BackBeat Go 2 + Charging Case
Şarj kablosu ve kabıyla birlikte gelen bu kulak içi kulaklıklar bazı kullanıcıların kesinlikle tercih etmeyeceği bir model ancak alıştıktan sonra bırakamayacağınız bir ses kalitesine sahip. 90$ fiyatıyla marketlerdeki yerini alıyor.


Jabra Revo Wireless
Wireless kulaklıklar yüksek fiyatını hakeden kulaklık modellerinden biri. Rakiplerini zorlayacak bir ses kalitesi, yalıtım ve rahatlığı da yanında getiriyor.


LG Tone (HBS-700)
56-159$ fiyat aralığında raflardaki yerini alan model en rahat kulaklık ünvanını taşıyor. Diğerlerine oranla daha uygun bir fiyat ve daha iyi ses sistemi sunuyor.



About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder