» » » » » Samsung S4 için KitKat Güncellemesini Başlattı

samsung kitkat
Samsung, Galaxy S4 GT-I9500 versiyonu için Android 4.4.2 Kitkat güncellemesini başlattı.


Samsung yeni amiral gemisi Galaxy S5’i tanıtmadan önce geçen yılki amiral gemisi cihazlarını Android’in en son sürümü Android 4.4.2 KitKat’a güncelliyor. Şirket Galaxy Note 3’den sonra şimdi de Galaxy S4 (GT-I9500) modeli için Android 4.4.2 KitKat güncellemesini başlattı. 



Yeni Android 4.4.2 KitKat güncellemesinin küçük arayüzü değişikliklerinde en çok dikkat çeken özelliği, şimdiye kadar birçok cihazda kullanılmış çok renkli simgelerin yerine, beyaz durum çubuğu kullanımı oldu. Telefon ayrıca son güncelleme ile performans artışı gösterdi ve benchmark puanlarında her zamankinden daha yüksek puan aldı.

Samsung, hızlı erişim için kilit ekrana doğrudan bir kamera kısa yolu ekleyerek, kilit ekranını geliştirdi ve artık müzik dinlerken albüm kapağı tam ekranda görünür oldu.

s4 kitkat özellikleri

Samsung'un klavye düzeni ise manzara modunda yazarken kolay ve çok daha hızlı kullanılmak üzere geliştirilmiş. Çekirdek Android 4.4.2 değişiklikleri ise şunlar: kablosuz baskı, yeni emojis desteği, Hangoust SMS / MMS için stok mesajlaşma uygulaması, seçim ayarları altında varsayılanı değiştirme seçeneği ve daha fazlası.

Galaxy S4 4.4.2 KitKat Güncellemesi Türkiye'de yayınlanmaya başladı. Cihazınızı güncellemek için güncellemelerinizi kontrol edin.


Galaxy S4, Android 4.4.2 KitKat güncellemesi yapmak için bilgisayarınıza cihazınızı bağlayarak Samsung Kies kullanabilirsiniz. 
Google telefon üreticilerine yeni çıkartacakları cihazlar için Android 4.4.2 KitKat zorunluluğu getirmişti. Bununla ilgili yazımızı okumak için tıklayın!

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder