» »Unlabelled » GM Discovery Elite Geliyor

Türkiye’de akıllı telefon denilince akla gelen önemli isimlerden biri haline gelen General Mobile 2014 yılına muhteşem bir telefonla imza atmayı planlıyor. Yeni cihazını Discovery Elite adını veren General Mobile bu cihazıyla oldukça iddialı. Bu yeni modelin Benchmark testinde Samsung‘un son amiral gemisi olan Galaxy Note 3‘e büyük bir fark attığı ortaya çıkmıştı. Son haberlerde ise Discovery Elite’nin teknik bilgileri duyuruldu.



Gelen bilgilere göre GM Discovery Elite, 3 GB RAM ve 16/32 GB dahili depolama alanına sahip olacak. Ayrıca 5.5 inç Japon Display üretimi olan Full HD IPS 1920×1080 piksel ekran paneli, 2.5 GHz hızında çalışan Krait 400 mmarili Qualcomm Snapdragon 800 8974AC işlemci, Adreno 300 GPU, 16 Megapiksel arka kamera (Largan M8 lens, ÖmniVision 1/2.3 inç sensör ve 1.34 um piksel boyutu), 8 Megapiksel ön kamera, 2500 mAH batarya ve Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemine sahip olacak. Baştada söylediğimiz gibi General Mobile bu yeni telefonuyla oldukça iddialı…

Cihazın fiyatıyla ilgili henüz netleşen bir bilgi olmamakla beraber serilerine kıyasen daha pahalı olması bekleniyor. Ama buna rağmen kendi klasmanındaki telefonlara göre fiyatının daha uygun olcağıda söyleniyor. Birçok yeni ürün gibi GM Discovery Elite’ninde MWC 2014′te tanıtılması bekleniyor.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder