Google site analiziSitenizi ya da Blog'unuzu Google Kriterlerine uygun ya da hatalarını tespit ederek onarmakmı istiyorsunuz? Konumuza bir göz atmanızda fayda var.


İnternette farklı aramalarda önümüze birçok analiz sayfası çıkıyor. Birçoğu ya hatalı ya da eksik taramalar sonucu bizi hataya sürükleyip Google kriterlerine ters düşmemize neden oluyor. Bu içerikte size Google'ın kendi site sorgulama hizmetini ve nasıl yapıldığından bahsedicem yapmanız gereken çok zor birşey yok.

Sadece buraya tıklayarak açılan sayfada bulunan Bir "Web Sayfası Url'si Girin" kısmına analiz etmek istediğiniz siteyi yazın daha sonra Google sitenizi analiz ederek sonucları size aktaracaktır.

Yapılan analiz sonucu sayfanızın Mobil ve Normal web sayfası olmak üzere iki ayrı bölümde hataları ayıklanıyor. Bu hataların ne olduğunu ve nasıl düzeltileceğinide buradan öğrenmek mümkün.

Hatalardan ayıklanmış bir Blog'un ya da Web Sayfası'nın Seo Puanının artmasına ve arama motorlarında üst sıralara gelmesine yardımcı olur.

Sitenizi Google'da analiz etmek için tıklayın!

Anlamadığınız ya da yapamadığınız yerleri yorumda sormayı unutmayın!

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder