google maps yenilendi
Google Maps Yenilendi! Google tepeden tırnağa yenilediği ve geçtiğimiz yıl tanıttığı yeni Google Haritalar arayüzünü nihayet genel kullanıma açtı.


Google'ın önceki yıl konferansta tanıttığı yenilenmiş Google Maps deneyimine geçen yazdan bu yana önizleme sayfasından ulaşmak mümkündü. Bugün itibarıyla Google, yeni arayüzünü varsayılan olarak Google Haritalar hizmetinde sunmaya başladı. Daha çok tam ekran haritalara ve akıllı keşfetme özelliklerine odaklanan yeni Haritalar'da ulaşımla iligi bazı güncellemeler mevcut.



Uygulamayı indirmek istediğiniz platformu seçiniz.
Google maps iphone indirGoogle Maps samsung indir


Google Maps Başkan Vekili Brian McClendon, yeni haritaların önümüzdeki dönemde tüm kullanıcılara kademeli olarak sunulacağını açıklarken "Her yeni üründe olduğu gibi, tasarım değişikliğinin ilk günlerinde bazı sıkıntılar olabilir. Ancak kusursuz haritanın peşinde bilinmedik bölgelerde dolanırken an az bizim kadar heyecanlı olacağınızı umuyorum." dedi. McClendon'ın açıklama öncesinde ne kullandığı ise belirtilmedi.

Kaynak : Dunyaninteknolojisi.com





About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder