» » » » » İşte Windows 8 Pro

Windows 8 ile ilgili tüm sızıntıların ilk adresi olan WinUnleaked.tk sitesi, bu sefer de Windows 8 Pro olarak adlandırılan sürümün ekran görüntülerini sızdırdı.

Daha önceki Windows'larda Professional ismiyle piyasaya sürülen sürümün yeni isminin de Pro olacağı görülüyor artık. Site, Windows 8 Pro'nun Windows to Go yüklü olarak geleceğini ve geçici olarak Ekim ayında yayınlanan Windows 8 Geliştirici Önizlemesi'nin eski boot ekranına sahip olduğunu iddia ediyor.

Site ayrıca, Windows 8 Pro SKU'larının M3 EULA ve Microsoft Confidential Winver damgasını kullanacağını iddia ediyor ama ikisi de geçici olarak kullanılacak gibi gözüküyor. Windows 8 Pro sürümünde Windows Media Center bulunmuyor fakat site, final sürümünde WMC'nin eklenebileceğini de söylüyor.

Son olarak site, Windows 8 Pro'nun kullanıcı arayüzünde, istenildiği zaman daha üst bir Windows sürümüne yükseltme seçeneği bulunduğunu da yazıyor ama zaten bu sadece Windows 8'e özgü bir özellik değil; Windows 7 ve Vista'da da aynı imkan vardı.


Haber Kaynak: Hurriyet Teknoloji

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder