» » » » » Tumblr'dan ilginç yasak !

Twitter'a benzer bir mikroblog sitesi olan Tumblr, kendine zarar verici eylemleri ve intiharı özendiren içeriğe yasak getirecek.
Tumblr, yakın bir zamanda, anoreksiya gibi yeme bozukluklarını teşvik eden, kendine zarar verici eylemleri ve intiharı özendiren içeriğe yasak getirmeye karar verdi.

Tumblr kendi sitesinde kararı şu sözlerle duyurdu: "Kensinlikle karşısında olduğumuz mesaj ve bakış açıları var ve bunların hostingini yapmak istemiyoruz.”
Tumblr, bu içeriklerin yasaklanacağını ama bunlar yüzünden acı çeken kişilerin görüşlerinin paylaşılacağı ve yardım sunacak sitelerin bu yasağa dahil olmayacağını da açıkladı.
Uzmanlar, yeme bozukluklarını, kendine zarar verici eylemleri ve intiharı özendiren sitelerin gençleri çok olumsuz etkilediğini belirtiyor ve Tumblr’ın bu kararına destek veriyor.

Kaynak: Hurriyet Teknoloji

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder