» » » » » Yepyeni bir windows - windows 8 !

Windows 7′nin büyük başarısından sonra beklerdimki 2-3 yıl daha Windows 7 ile devam edilsin. Ama Microsoft rakipleri MacOs ve Linux’un sürekli gelişen yapılarından olsa gerek yeni windows sürümü için bu kez XP kadar aralık bırakmak istemiyor anlaşılan. 2012 yılı içerisinde piyasaya süremeyi planladığı Windows 8 Türkçe sürümünü ilk tanıtım videosu ile ayrıntılarını vermeye başladı.
Bu videodanda anlaşıldığı gibi dokunmatik ekran dünyasına geçiş Windows 8 ile tamamen başlayacak. Yeni LCD ekranlar bu yıl içerisinde piyasaya hep dokunmatik özellikleriyle sunulmaya başlayacak. Windows 8 ile tamamen bu dokunmatik çalışma düzenine girmek istiyor. Mause ve klavyeyi elimiz kolumuz gibi hissettiğimiz bu ortamda uzaklaşıp artık sadece ekranlarımızla oynayacağız. Belkide bundan sonra üretilecek tüm PCler tablet PC olabilir bu gidişle.

Ben şahsen mause ve klavyeden nasıl vazgeçicem pek bilmiyorum ama Windows 8′i kullanmaya başladığımız zaman belli olacak gibi.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder