» » Alexa Değerini Düşürmede Blog Yorumlamanın Etkisi

Alexa web sitelerinin ülke ve dünya sıralamasını gösteren, site yöneticilerine web sayfaları hakkında bilgi veren populer bir araçtır.Bu yüzden bloglar genellikle alexa değerleri ile anılırlar.Durum böyle olunca bizler bloglarımızın alexa değerini düşürmeye çalışırız.Peki alexa değeri düşürmede blog yorumlamanıın etkisi nedir?

 

Alexa Değerini Düşürmede Blog Yorumlamanın Etkisi

 

Alexa değeri düşürmede elbette kaliteli yazılar google aramalarında öne çıkardığı için etkisi büyük.Yalnız kaliteli yazılar yazmanız daima iyi bir alexa değeri alacağınızı göstermez.Takibinizdeki blogları özellikli PR ve Alexa değeri iyi olan siteleri yorumlamanız size büyük katkı sağlayacaktır.

 

Bakınız : Alexa Değerini Yükseltmek için Temel Teknikler

 

Blog yorumlamak alexa değerini nasıl düşürür?


Takibinizdeki sitelere gönderdiğiniz yapıcı yorumlar ilk olarak site yöneticisinin dikkatini çekecektir.Sizi tanımak için sitenizi mutlaka ziyaret edecek ve belki de listesine ekleyecektir.Daha sonra o yazıyı okuyan okurlar da yorumlarınızdan faydalanırsa elbette onların da dikkatini çekmeyi başaracaksınızdır.Böylece onlar da bu etkili yorum sahibini tanımak isteyecektir.O site üzerinden sizin sitenizi ziyaret edeceklerdir.Bedavadan yaptığınız uygulamayla  Alexa nın en çok sevdiği işlerden birisini gerçekleştirmiş olacaksınız.

 

Tabii yorum yaparken teşekkürler, beğendim tarzı yorumlardan kaçının.Bu sizi ön plana çıkaracak adım olmayacaktır. Aynı zamanda yorumlarınızda adınızı ve site isminizi yazmayı da unutmayın.

 

Blog yorumlama alexa değerini düşürmek için benim bizzat denediğim bir yöntem ve olumlu sonuçlar aldığım bir yöntem.Eğer siz de Alexa değerini önemseyenlerdenseniz etkili yorumlarınızı populer sitelere bırakarak sonuçlara bakabilirsiniz.

 

Yazar Hakkında: Bu yazı; blogger ipuçları, windows uygulamaları, SEO ve sosyal medya konularında içerik üreten Poyraz Şahin tarafından yazılmıştır. Yazarın diğer yazılarını Ehl-i Blog’da okuyabilirsiniz.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder