» » » » Windows 8 çöplere karşı

Microsoft, Windows 8'de, yeni PC alanların en büyük şikayetini işte böyle çözmeye çalışacak.
Windows 8, belki de Windows 95'den bu yana en önemli geliştirmeleri sunan Windows olacak. Ancak Microsoft'un işletim sistemi, şimdiye dek gereksiz yazılımlardan kendisini kurtaramadı: Bilgisayar üreticileri, Windows'lu PC'lerle beraber çok sayıda ek yazılım, oyunlar ve deneme sürümleri sunuyorlar.

Windows 8'li yeni Dell, Lenovo veya HP bilgisayarınız da sisteminizi yavaşlatacak bu istenmeyen yazılımlarla gelebilir. Microsoft ise söylenenlere göre bunun gerçekleşmesine engel olmak için harekete geçti.
Bilgisayarınızı şişiren yazılımlarla savaşmak üzere Microsoft, "Signature Upgrade" adlı bir hizmet vermeyi planlıyor. 99 dolar karşılığında Microsoft Store'larda verilecek hizmet, şu an hız ve performans için ayarlanmış, üreticilere ait gereksiz yazılımlardan arınmış Windows 7'li PC'ler sunuyor.

 Bilgisayarını Microsoft'tan satın almayanlar, temizleme işini Microsoft Store'a 99 karşılığında yaptırabiliyorlar. Bu hizmet, Windows 8 çıktığında da verilmeye devam edilecek.
Microsoft, bir "Signature PC"nin, normal PC'ye göre yüzde 23.1 daha hızlı uyuduğunu, yüzde 39.6 daha hızlı başladığını ve yüzde 51.3 daha hızlı uyandığını söylüyor.

Kaynak: Hurriyet Teknoloji

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder