» » » » » » Bosch Servisi İstanbul

Bosch servisi verdiği kusursuz hizmetlerle Bosch servis firmaları arasında 1. sırada yerini almıştır!

Bosch marka ürünler her geçen gün kullanıcı sayısı artan ihtiyaç malzemeleri arasında ilk sıralara yükselmiştir. Bununla birlikte artan Bosch ürünlerin kurulumunu yapacak yani montaj ihtiyacını karşılayacak, yıllık bakımlarını yapacak ve arıza sorunlarına çözüm bulacak servis ihtiyacıda artmıştır. Köklü bir geçmişe sahip olan Bosch servisimiz servis noktalarını İstanbul'un dört bir yanına dağıtarak bu taleplere en hızlı ve en güvenilir şekilde karşılık vermeye çalışmaktadır.

Bahçelievler'de bulunan merkez ofisimiz ve çok sayıda bayimizle bulunduğunuz konuma kadar araçlı servis ekip desteği sağlamaktayız. Sadece bizi arayarak isteyeceğiniz Bosch servis ekibimiz sayesinde kısa zamanda ürününüzü kullanmaya başlayacak veya arıza onarım ihtiyacını gidermiş olacaksınız.
www.boschservisistanbul.org adresimizden bilgi alabilir ve online serviste bulunabilirsiniz. 

Bosch servis kalitenin ve servisin tek adresi!  444 1 707

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder