» » Okuoku.Com Sponsorluğunda Kitap Ödüllü Çekiliş

Sponsorlar firmalarla iş birliği yaprak okuyuculara hediyeler dağıtacağımı 2013 hedeflerimde belirtmiştim. Bu hedefim doğrultusunda 2.etkinliğimi de düzenliyorum. Bu kez Okuoku.com Blog Hocam’a sponsor oldu ve  3 kişiye kitap hediyesi var. Detaylara geçmeden önce size bu etkinliğin sponsoru olan Okuoku.com hakkında biraz bilgi vermek istiyorum.

 

Online Kitap Alışveri Siteniz Okuoku.com

 

okuoku

 

Çevrimiçi kitap alışverişinde yeni bir dönem başlatan Okuoku.com hediye ürünleri, kampanyaları ve hizmet kalitesi ile kitap kurtlarının keyif dolu alışveriş yapmalarını sağlıyor.

 

Zengin ürün çeşidi ve güncel kampanyaları ile Türkiye’de 2 seneyi aşkın bir süredir hizmet veren Okuoku.com’un müşterileri çok ekonomik fiyatlardan ve süper hızlı kargo hizmetinden fazlasıyla memnun. Ayrıca paketlerin içerisinden çıkan bol miktarda ayraç, hediye kitaplar ve ilginç bir şekilde kahve paketleri de kargonuzu aldığınızda sizi ayrı bir mutlu ediyor. Çok satanlar, ucuz ürünler, yakında çıkacaklar, hepsi ve daha fazlası Okuoku.com’da. Üstelik her gün 1 ürüne ve her hafta bir yayın evine müthiş indirimler uyguluyor. Hobi alanı henüz yeni açılan Okuoku.com Puzzle, Lego, Kutu Oyunları ve daha bir çok çeşidi ile sizlere hizmet veriyor.

Okuoku Kitap Dünyasına katılmak istiyorsanız vakit kaybetmeyin. Kitabınızı sepete ekleyin ve uygun ödeme koşullarından yararlanın. Üstelik kredi kartınızı internette kullanmak istemiyor ve havale seçeneğini de kullanmak istemiyorsanız kapıda ödeme yapabilirsiniz. Kargonuz geliyor ve siz ödemeyi kargo personeline yapıyorsunuz. Eski yeni kelepir son çıkanlar ve dahası aradığınız tüm kitapların adresi Okuoku.com Hızlı müşteri hizmetleri ile her türlü soru ve şikayetlerinizi iletebilirsiniz.

Sloganları da bir harikaymış; ‘’Aradığınız kitapları bize sorun, kendinizi değil bizi yorun…’’

 

Ödüller


Sponsor firmayı tanıttıktan sonra çekiliş sonucunda verilecek ödüllerden bahsedelim. Çekiliş sonucunda toplam 3 kişi kitap kazanacak. Verilecek kitaplar şunlar:

80 Gün Arzunun Rengi   80 Gün Arzunun Rengi
Kategori: Roman - Günümüz
Yazar: Vina Jackson
Üretici: Pegasus Yayıncılık

 

efsane   Efsane
Kategori: Roman - Günümüz
Yazar: İskender Pala
Üretici: Kapı Yayınları

 

Yeni Başlangıçlar Mevsimi   Yeni Başlangıçlar Mevsimi
Kategori: Roman - Günümüz
Yazar: Debbie Macomber
Üretici: Martı Yayınları

 

Katılım Şartları

 

- Aşağıdaki metni Facebook, Twitter veya Google+ profillerinizden birinde paylaşırsanız 1 katılım hakkı kazanırsınız.

 

Okuoku.com sponsorluğunda yapılacak çekilişle 3 kişiye kitap hediye ediyoruz. Katılmak için tıklayın! http://goo.gl/i0sF1

 

- Aşağıdaki çekiliş görseline ait kodu HTML/Javascript gadget olarakblogunuza eklerseniz 3 katılım hakkı kazanırsınız.

 

<a href="http://bloghocam.blogspot.com/cekilis" target="_blank"><img style="background-image: none; border-bottom: 0px; border-left: 0px; padding-left: 0px; padding-right: 0px; display: block; float: none; margin-left: auto; border-top: 0px; margin-right: auto; border-right: 0px; padding-top: 0px" title="Kitap Ödüllü Çekiliş" border="0" alt="Kitap Ödüllü Çekiliş" src="https://lh6.googleusercontent.com/-4EkYAKJTOqQ/URjzUWW0yvI/AAAAAAAAHSQ/B5d7QpFwz1Q/s250/kitap-cekilisi.png" /></a>

 

- Aşağıdaki metni blogunuzda yayınlarsanız 5 çekiliş katılım hakkı kazanırsınız.

 

Blog Hocam okuyucularına çekilişle kitap hediye ediyor. Okuoku.com sponsorluğunda düzenlenen bu çekiliş sonucunda 3 talihliye ödül olarak verlecek. Sosyal medya kullanıcısı veya blog yazarı olan herkes bu çekilişe katılabilir. Çekiliş Sayfası

 

* Çekiliş metninin HTML kodları *

 

 

Çekiliş Tavimi


- Son katılım tarihi: 22 Şubat 2013 Cuma, saat 23:59
- Çekiliş tarihi: 24 Şubat 2013 Pazar
- Açıklanma tarihi: 25 Şubat 2013 Pazartesi

 

Önemli Bilgiler

 

- Çekilişe katılan isimleri ve katılım hakları çekiliş tarıhinden bir gün önce Blog Hocam’ın Facebook, Twitter ve Google+ sayfalarında açıklanacaktır.

 

- Çekiliş web tabanlı bir uygulama olan random.org aracı ile yapılacak ve video olarak kaydedilerek katılımcılarla paylaşılacaktır.

 

- Ödül kazananlar haklarını satamaz, devredemez ve erteleyemez. Ayrıca ödül kazananlarla 72 saat çerisinde irtibat kurulamazsa, hakları yedek talihliye geçer.

 

- Sadece çekilişler için oluşturulmuş paravan bloglar ve fake sosyal medya hesaplarıçekilişe kesinlikle dahil edilmeyecektir.

 

Tüm katılımcılara bol şans diliyorum.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder