» » » Seo Çalışmaları


Bu ifade Dashboard konusunu işlerken (bölüm 13) hatırlayacağınız Log (Kütüğümüze) "Memcache kaydı okundu" mesajını ekliyor. Burada amaç; programımızın memcache' yi kullanıp kullanmadığını izlemek. Lokal' de kullandığımız Development Console 'da Logging paneli yoktur.
Hazırlayacağımız web uygulamalarının arkaplanını oluşturan Python kodları ile görünür kısmını teşkil eden html kodlarının tam olarak birbirinden ayrılmasını, bölüm 9'da template kullanımını incelemiştik. Bölüm 9' da incelenen template mantığı, Python kodlarında tanımlanan değerin, basitçe html içinde çağrılmasını içermekteydi.
Ancak template, bundan daha karmaşık işlevleri gerçekleştirecek güce sahiptir. Bunun başında veri deposundan çekilen verilerin listelenmesi işlemi gelir. Ziyaretçi defteri uygulamamızda tüm mesajlarımızı tek değişkene aktrarıp onu da html içinden çağırmıştık. Bunun için Python kodlarımızın içinde her bir mesaj için kullanılacak html kodlarını; yine Python kodlarımız arasına serpmiştik. Ancak bu durum tasarımsal anlamda html sayfasının elini kolunu bağlıyor. Html kodlama sırasında seo kurallarına dikkat etmelisiniz.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder