» » » 4 harika Windows aracı sizlerle!

Windows'la beraber gelen bu 4 yetenekli aracı, pek çoğumuz bilmiyoruz bile...

4 harika Windows aracı sizlerle!

Windows'un sisteminizi izlemek ve sorun gidermek için birçok faydalı araçla geldiğini biliyor muydunuz? Bu yazımızda Windows 8'de bulabileceğiniz dahili araçları gözden geçireceğiz. 
Windows'un sisteminizi izlemek ve sorun gidermek için birçok faydalı araçla geldiğini biliyor muydunuz? Bu yazımızda Windows 8'de bulabileceğiniz dahili araçları gözden geçireceğiz.

Sistem Bilgisi

Sistem Bilgisi aracı, donanım kaynakları, sürücü ve uygulama detayları, internet ayarları ve fazlasıyla ilgili detaylı bilgiler verebiliyor. Araç, ayarları değiştirmenize izin vermese de, ek araçlara gerek kalmadan sisteminiz hakkında hızla bilgi toplamanıza ve rapor hazırlamanıza yardımcı oluyor.
Aracı çalıştırmak için Denetim masası > Yönetimsel araçlar > Sistem bilgisi yolunu izlemeniz (veya giriş ekranında "sistem" yazmanız) yeterli.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder