» » » » » » Apple'ın Mağazası Ne Zaman Açılacak

Apple Türkiye Mağazası
Uzun bir zamandır, Türkiye'deki kullanıcıları ve teknolojiyi yakından takip eden kullanıcılar için sabırsızlıkla beklenen Apple'ın sıradışı mağazası 5 Nisan saat 10:00'da Zorlu Center'da kapıları kullanıcılarına açacak.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ü ziyaret eden Apple'ın CEO'su Tim Cook, Türkiyede açılacak olan mağazanın dünyada eşsiz olacağını söylemişti.

Şirketten yapılan resmi açıklama ise şu şekide 'İstanbul'a doğru yola çıktık. Apple Store, Zorlu Center. 5 Nisan'da oradayız'

Mağazanın beklenenden çok daha geç açılması Zorlu Center ile AVM'de bulunan bir çok mağaza arasında gerginliğe yol açmıştı

Apple'ın bu AVM'de açılacak olması nedeniyle birçok firmanın akın ettiği Zorlu Center, bir türlü açılmayan Apple Store mağazası nedeniyle kira indirimi dahi yapmak zorunda kalmıştı.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder