» » Diablo 3: Reaper of Souls'un Konsol Çıkış Tarihi!

Diablo 3

Diablo 3'ün eklenti paketi olan 'Reaper of Souls' , Xbox One ve Playstation 4 için de çıkacak!

 
RPG aksiyon oyunu Diablo 3'ün ilk ek paketi olan Reaper of Souls bugünden itibaren PC platformuna özel olarak çıkışını gerçekleştirecek.
 
Fakat Diablo 3 için geliştirilen bu ek paketin, oyun konsolları için de geliştirildiğini biliyoruz. Diablo 3: Ultimate Evil Edition ismiyle hem ek paketi, hem de ana oyunu içinde bulundurarak Xbox One ve Playstation 4 için gelecek olan Reaper of Souls eklentisinin çıkış tarihi adına net bir bilgi verilmiş değil. Fakat yapılmış olan bir röportajda oyunun yapımcılarından olan Alex Mayberry, Diablo 3: Reaper of Souls eklentisinin konsol çıkışı çok uzakta değil olarak ifade etti. Bu, Diablo 3 oyuncularını oldukça sevindiren bir haber olarak görünse de, Blizzard oyunlarına alışkın kişiler, "'Soon™'" anlamını iyi bilmektedirler. Bakalım beklenen eklenti paketi, yeni nesil oyun konsolları için ne kadar yakın bir tarihte çıkışını gerçekleştirecek ? Hep beraber bekleyip göreceğiz, bizi takip etmeye devam edin.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder