» » » » » Apple'a hiç beklemediği, şok ambargo!

Apple'a hiç beklemediği, şok ambargo!

Apple, ABD ve Rusya arasındaki soğuk savaşın en büyük kurbanlarından biri olmak üzere!

Kırım konusundaki restleşmenin ardından bazı ABD şirketlerinin Rusya'ya ambargo uygulamaya başlaması, Rusya'yı da harekete geçirdi. Rusya, devlet kurumlarında kullanılan iPad'leri Samsung tabletlerle değiştirmeye başladı. iPad'lerin ABD adına casusluk yapan cihazlar olduğunu vurgulayan Rus yetkililer, kurumlardaki tüm iPad'leri kaldırıp yerlerine Samsung tabletler koymaya başladılar. 
Rus hükumeti Samsung tabletleri, sahip oldukları özelgüvenlik mekanizmaları nedeniyle tercih ettiklerini belirtiyorlar. Bu sayede devletin özel güvenlik toplantılarında istedikleri güvenlik önlemlerini alabiliyorlar.
Kırım olayı nedeniyle Visa ve Mastercard, bazı Rus bankaları ile çalışmayı durdurarak Rusya'ya ambargo uygulamaya başlamıştı. iPad yasağı da Rusya'nın ABD'ye cevabı olarak yorumlanıyor.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder