» » » » Birçok Google Servisi Çöktü!

Teknoloji dünyasının önemli yazılımlarına imzasını atan Google'ın bazı servislerinde bugün sık sık ciddi problemler yaşandı.

Birçok-Google-Servisi-Çöktü

Google'ın Hangouts, Gmail Chat ya da Google Sheet gibi servislerini kullanıyorsanız sizler de bugün bir süre bu servisleri kullanamamış olabilirsiniz. Tabii ki bu konuda yalnız değilsiniz. Bu servisleri kullanan milyonlarca kullanıcı bugün Google'ın gerçek zamanlı mesajlaşma servisleri Google+'daki Hangouts ve Gmail Chat'i bir süre kullanamadı. Ve hala da kullanamıyorlar.
Bu servisleri kullanmak isteyen kullanıcılar klasik hata mesajlarıyla karşılaştılar. Bunun yanında mobil platformlarda da benzer problemlerin görüldüğü söyleniyor. İlk etapta bu problemlerin dünya genelinde yaşanmadığı belirtiliyordu. Ancak Twitter'daki şikayetlerden bu problemlerden bir hayli fazla kullanıcının etkilendiği anlaşıldı.
Öte yandan Google'da şu an bu problemleri onaylamış durumda. Şu anda da zaten Google'ın servislerindeki sorunların gösterildiği bu sitede Google Talk, Google Sheets ve Google+ Hangouts servislerde bazı kesintilerin yaşandığı belirtiliyor. Bakalım Google bu sorunları ne zaman düzeltecek? Bu kesintilerden siz de etkilendiniz mi?

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder