» » » Selfie* dostu ilk telefon.

Generale Mobile'ın selfie dostu fotoğraf çeken Discovery Elite cep telefonu 999 TL'den başlayan fiyatla 25 Mart'ta piyasaya çıkacak. Modelin 8 MP'lik ön kamerası bulunuyor

Selfie* dostu ilk telefon.

Milli Takım futbolcularından Oscar kazanan oyunculara kadar salgın gibi yayılan selfie fotoğraf çekimi modası yeni bir telefonu ortaya çıkardı. Discovery markasıyla Türkiye'nin en çok satan akıllı telefonuna sahip General Mobile, selfi dostu ilk telefon Discovery Elite'i tanıttı. Selfie dostu akıllı telefon Discovery Elite, performansı, 5.5 inch ekranı 16MP arka, 8MP ön otofokuslu kamerası ile dikkat çekiyor. Kendisinin veya arkadaşlarının portre fotoğraflarını çekme modası olan (Selfie) Generale Mobile'ın ürettiği son telefonun merkezine oturdu. 

150 BİN ADEDİ AŞTIK 

Discovery modeliyle aylık 150 bin adet satışa ulaşarak liderliği yakaladıklarını ifade eden General Mobile Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Yaman, "Biz dünyanın bir numaralı tedarikçileri ile çalışarak en taze teknolojilere sahip ürünü Türkiye'ye getireceğiz. Biz yalın bir ürün ve satış yapısına sahibiz. Tek ürünle aylık 150 bin rakamını yakaladık. Hedefimiz bu rakamları istikrarlı hale getirmek" diye konuştu. General Mobile Genel Müdürü Muzaffer Gölcü, "25 Mart'ta tüketici ile buluşacak Discovery Elite selfie tutkunlarının, fotoğraf çekeceği, özel Selfie albümlerinde saklayıp tek tuş ile sosyal medyada paylaşacağı, bir yazılıma sahip. 16MP'lik flaşlı ve geniş açılı arka kamerası ile 7 saniyede 40 kare çekebilen Discovery Elite, 8MP otofokuslu ön kamerası ile profil fotoğrafları çekmenize olanak tanıyor" dedi. 

TEK TUŞLA MAKYAJKadınların makyajsız fotoğraf çektirmem' derdine son veren Discovery Elite, selfie fotoğraflarda tek tuşla makyaj yapmayı sağlıyor. Kaydedilen selfie fotoğraflara yine kişiler mönüsünden kolayca erişilebiliyor. 25 Mart günü satışa çıkacak olan General Mobile Discovery Elite, 5.5inch Gorilla Glass 3 ekrana sahip. 2 GB bellek 16 GB depolama alanına sahip modeli 999 TL, 3 GB bellek ve 32 GB depolama alanına sahip üst modeli ise 1.299 TL'den satışa sunuluyor. Ücretsiz oyunlara sahip telefon Qualcomm Snapdragon 800 işlemciye sahip.

* Kendi fotoğrafını çekip sosyal ağlara yüklemek.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder