» » » » » Android 5.0 Lollipop Sony’nin Hangi Modellerine Geliyor?

Sony Mobile, Android 5.0 Lollipop güncellemesi gelecek olan cihazları duyurdu. Android 5.0 Lollipop Güncellemesi alacak olan cihazları duyuran Sony su geçirmez modelleri ile akıllı telefon dünyasında devrim açan firma olarak biliniyor. Sony kullanan kullanıcıların en beğendiği özellik ise Sony’nin Android’in en güncel sürümlerini vakit kaybetmeden Sony kullanıcılarına sunması.

Android 5.0 Lollipop’un isminin daha dün açıklanmasına rağmen Sony şimdiden çalışmalara başlamış bile. Android 5.0 Lollipop güncellemesi alacak olan Sony cihazlarına bakacak olursak Z serisi akıllı telefonlar ve neredeyse tüm Sony tabletleri kapsıyor.

Android 5.0 Lollipop güncellemesini ilk alacak olan akıllı telefon ise Sony Z Ultra Google Play Edition olarak açıklandı. Geriye kalan modelleri ise 2015’in ilk aylarından başlayıp tüm modellere doğru güncelleme alınacak. Xperia Z2 ve Xperia Z3 serilerinden başlayacak olan güncelleme Sony kullanıcılarını bir hayli sevindireceği şimdiden belli.


android 5.0 lollipop sony


Sony‘nin Android Lollipop güncellemesi alacak olan cihazlarını sizler için listeledik.

Xperia Z,
Xperia ZL,
Xperia ZR,
Xperia Tablet Z,
Xperia Z1,
Xperia Z1S,
Xperia Z Ultra,
Xperia Z1 Compact,
Xperia Z2,
Xperia Z2 Tablet,
Xperia Z3,
Xperia Z3v,
Xperia Z3 Compact,

Xperia Z3 Tablet Compact.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder