» »Unlabelled »

HTC, bir süredir görüntülerinin sızdırıldığı yeni kamerasıRE’nin duyurusunu gerçekleştirdi. Herhangi bir Android ya da iOS cihazına bağlanarak çekim yapabilen RE, görünüş itibariyle periskoplara (deniz altından denizin yüzeyinin görünmesini sağlayan bir dürbün) benziyor. Suya dayanıklı gövdesi üzerindeki çekim tuşuna bir kez bastığınızda fotoğraf, basılı tuttuğunuzda ise video çekebiliyorsunuz.
 HTC'den Aksiyon Filmi Çekebileceğiniz Bir Kamera: HTC RE
Kameranın gövdesine dokunduğunuzda ortaya çıkan HTC RE’de 16 megapiksel Sony Exmor sensör ve 146 derece ultra geniş açılı lens bulunuyor. Böylelikle ekrana birçok nesneyi/kişiyi sığdırmanız mümkün oluyor.

1080p HD video kaydı yapabilen HTC REmicroUSB portu üzerinden şarj olup USB yığın depolama desteği sayesinde çekilen görüntüleri bilgisayara kolayca aktarabiliyor. Ayrıca HTC RE’yi herhangi bir standart kamera üç ayağına yerleştirebiliyorsunuz.

HTC RE, bisiklet monte yuvası, emniyet ipi, su altı kılıfı gibi çeşitli aksesuarlarla birlikte gelecek olan HTC RE, yakın zamanda gelecek olan yazılım güncellemesiyle aynı zamanda Youtube’da canlı yayın yapabilme özelliğini de kazanacak. Beyaz, lacivert, mercan kırmızısı renk seçenekleriyle çıkacak olan HTC  RE, Ekim ayı sonunda yurt dışında satılmaya başlanacak.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder