» » » » » » iPhone 6 Cebinde Patladı!

Yeni aldığı iPhone 6 cebinde patlayınca kullanıcısını ağır yaraladı.

iPhone 6 cebinde patladı


iPhone 6 sahiplerinin ise akıllarında büyük bir soru işareti kaldı. iPhone 6 ve iPhone 6 Plus çıktığı günden bu yana olay konusu olmaya devam ediyor. İlk olarak büküldüğü ortaya çıkan telefon pek çok kişi üzerinde olumsuz etki bırakmıştı. Fakat Apple akılıca bir satış taktiği izleyerek bu olumsuz havayı ortadan kaldırmış ve satışları artırmayı başardı.. Fakat şimdide yeni ve üzücü bir haber daha geldi. iPhone 6 birisinin cebinde patladı!

Phillip Lechter isimli iPhone 6 kullanıcısı bisiklet-taksi üzerinde yaptığı kaza sonucunda bacağında bir ağrı hisseder. Hastaneye gittiğinde ise cebindeki iPhone 6’nın patladığı ortaya çıkar. Üçüncü dereceden yanıklar oluşan kişinin bacağında oldukça büyük bir yara oluşmuş durumda. iPhone 6’nın neden patladığı şu an için bilinmiyor. Fakat tahminler çarpmanın etkisi ile olabileceği yönünde. Üzerinde kılıf bulunmasına rağmen neredeyse ikiye bölünen telefon tüm iPhone 6 kullanıcılarını korkutmuş durumda. Bakalım Apple böyle bir durumla başka bir kullanıcının karşılaşmayacağını garanti edebilecek mi?

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder