» »Unlabelled » HTC'den Hem Ön Hem de Arka Kamerası 13 MP Olan Telefon: Desire Eye


HTC'den Hem Ön Hem de Arka Kamerası 13 MP Olan Telefon: Desire Eye
HTC
ABD’nin New York eyaletinde düzenlediği etkinlikleDesire Eye isimli akıllı telefonun duyurusunu gerçekleştirdi. Bu telefon 13 megapiksel çözünürlükte ön ve arka kameraya sahip ve çift LED flaşlı kamera barındırıyor.
 
Cihazın teknik özelliklerine baktığımızda 5.2 inç Full HDekran, 2.3 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 işlemci, 32 GB dahili hafıza ve 2 GB RAM gibi özellikleri var. Cihaz, tek kalıp plastik gövde üzerine beyaz-kırmızı ve lacivert-kırmızı renk seçenekleriyle sunulacak.
 
IPX67 sertifikasıyla suya karşı dayanıklı olan cihaz, 1 metre derinlikteki suda 30 dakika boyunca hasar görmeden kalabiliyor. Bu özellik sayesinde Desire Eye’ın kamera özelliklerinden su altında da faydalanabiliyorsunuz. Telefonun gövdesinde özel bir kamera tuşu bulunurken, HTC BoomSound stereo hoparlörler, ekranın her iki yanında bulunuyor.


 
Yazılım tarafına baktığımızda, kullanıcı gülümsediği sırada ya da sabit durduğunda, kamera otomatik olarak selfie fotoğraf çekimi yapıyor. Bunun dışında fotoğraf veya video çekimi için sesli komutlar verilebiliyor.Not:HTC EYE Experience olarak adlandırılan yeni görüntüleme özellikleri, birçok mevcut One modeline,Desire 816’ya yazılım güncellemesi aracılığı ile sunulacak.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder