» »Unlabelled » PSP'oyunlarını Akıllı cihazlarımızda nasıl oynarız

Evet başlıkdan'da gördüğünüz gibi PSP oyunlarını  nasıl olurda Akıllı Cihazlarımızda oynarız ilk olarak http://www.ppsspp.org/downloads.html bu bağlantıya tıklayarak direk indirme sayfasına yönlendirileceksiniz oradan indireceğiniz platformu seçiceksiniz sonra en son sürüm olan 0.9.9.1 versiyonunu indiriyosunuz.
Sonra normal kurulum yapıyosunuz.Oyunun iso dosyasını elde etmeniz gerekiyor.Kurulumu yaptıktan sonra emulotorde Games kısmına giriyosunuz oradan oyununuzun iso dosyasını buluyosunuz daha sonra saten otatik açılacaktır.

Peki Oyunun Kontrolunu Nasıl yapıcaz?,
Akıllı cihazlarımızda oynadığımızda otomatik olarak tuşlar ekrana geliyor.Fakat pc'de ise bir gamepad'e ihtiyacınız olucak.Not:Akıllı cihazlar için Telefonunuzun uygulama marketinden indirip oyunun iso dosyasını telefonun kendi belleğine atmanız gerekiyor.İyi Oyunlar



About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder