» » Steve Jobs'ın 3.Ölüm Yıldönümü

Apple CEO'su Tim Cook, yerini aldığı Steve Jobs'ı, ölüm yıldönümünde şirket çalışanlarına yazdığı mektupla andı.


Bugün Steve Jobs'un 3. Ölüm Yıldönümü

Cook mektubunda Jobs'ın oluşturduğu değerlere her zaman sadık olacaklarını belirtti. Apple CEO'su Tim Cook, 5 Ekim 2011'de hayatını kaybeden Jobs için kaleme aldığı ve tüm Apple çalışanlarına gönderilen mektupta, Apple'ın efsane CEO'sunun etkisinin halen güç kaybetmediğini ifade etti. 'Steve'in vizyonu, hayatta olduğu yılların çok ötesine uzandı ve Apple'ı üzerine inşa ettiği değerler her zaman bizimle olacak' ifadelerini kullanan Cook, mektubunda şu sözlere yer verdi: "Pazar günü Steve'in üçüncü ölüm yıldönümü. Benim gibi, eminim birçoğunuz da o gün onu düşüneceksiniz... Steve'in dünyayı daha iyi bir hâle getirmek için yaptıklarını takdir etmek adına bir dakika ayıracağınızı umuyorum. Çocuklar onun hayalini kurduğu cihazlar sayesinde, yeni yollarla öğreniyor. Dünyadaki en yaratıcı insanlar onları senfoni ve pop şarkıları bestelemek için kullanıyor ve metin mesajlarından şiirlere ve romanlara kadar yazılarını onlarla yazıyorlar. Steve'in yaşamındaki çalışmalar, bugün sanatçıların eserlerini yarattıkları tuvali oluşturdu... Steve'in vizyonu hayatta olduğu yılların ötesine geçerken, oluşturduğu değerler hep bizimle olacak. Bugün üzerinde çalıştığımız birçok fikir ve proje ölümünden sonra ortaya çıktı ama üzerimizdeki etkisi asla unutulamaz... Hafta sonunun tadını çıkarın, Steve'in efsanesini geleceğe taşımamızda yardım ettiğiniz için hepinize teşekkürler."
56 Yaşındaydı
Steve Wozniak ile birlikte 1976 yılında Apple’ı kuran Steve Jobs, öldüğünde 56 yaşındaydı. Pankreasında tümörün olduğunu 2003 yılında öğrenen Jobs, 9 ay boyunca tedavi görmesine rağmen hastalığından kurtulamadı. 2009 yılında karaciğer nakli yapılan Jobs, 2011 yılında kanser tedavisine devam etmek amacıyla yerini Tim Cook’a bıraktı. Steve Jobs, 5 Ekim 2011 yılında 56 yaşındayken California’daki evinde hayatını kaybetti.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder