» » » » » iPhone 5S Yavasladi

iPhone 5S yavaşladı


Apple yeni mobil işletim sistemi iOS 8‘i kısa bir süre önce yayına aldı. Fakat her yeni sürümde olduğu gibi bu seferde telefonlar daha fazla zorlanmaya devam etti. Görünüşe göre iPhone 5S bile bu durumdan etkilenmiş görünüyor.

Elimizde bulunan 5S’in artık iOS 7‘deki akıcı performansa sahip olmadığını görüyoruz. İlk olarak dokunmatik ekranın hassasiyetinin biraz daha azaldığını ve uygulamaların biraz daha geç açıldığına şahit olduk. Bu yavaşlama tabi ki çok fazla değil ama yine de gözle görülebiliyor. Telefonu kullananlar bunu daha rahat hissedeceklerdir. Üstelik ara sıra donmalarda yaşanabiliyor.

Donmalar sırasında telefon bir süre bekledikten sonra aynı bilgisayarlarda olduğu gibi yaptığınız işlemleri arka arkaya uyguluyor. Bu durum tüm telefon kullanıcılarını üzdüğü gibi bizleri doğal olarak etkilemiş durumda. Fakat elden bir şey gelmiyor. Hem Android hemde iOS üzerinde yaşanan bu yavaşlamaların tamamen tüketicileri yeni model telefonlara geçirmek için yapılan bir satış stratejisinden başka bir şey olmadığını düşünüyoruz.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder