» »Unlabelled » Playstation 4 Hacklendi!

 Hackerların Playstation 4'ün açıklarını bulma konusunda çalıştıkları yönünde pek şüphemiz yoktu. Bu konudaki çalışmalar da hackerlar ilk başarılarını kazanmışlar gibi görünüyor. Sony'nin yeni nesil konsolu Playstation 4 ilk defa hacklendi. 
 
   Aslında bu hack işlemi son kullanıcının (yani oyuncuların) işine pek yaramıyor. Sadece 1.76 firmware'e sahip Playstation 4'lerdeki webkit açığı sayesinde konsolun ilk defa hacklenebileceği kanıtlandı. Bu açığın PS Vita'daki webkit açığı ile paralel bir şekilde bulunduğu belirtiliyor.
 
    Genel olarak bakıldığında Playstation 4'ün korsana yenik düşmesi gibi bir şey söz konusu değil. Zaten konsolların sürekli güncellenmesi de korsana yenik düşmesini ciddi bir şekilde engelliyor. Hatırlarsanız Playstation 3 çok uzun süre korsana karşı direnmişti. PS Vita'da ise korsanlar hala doğru düzgün bir başarıya ulaşmış değiller. Playstation 4'ün korsana yenik düşme ihtimali de şu an için çok az.  
 

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder