» » » » İşte Samsung Galaxy S6 Özellikleri!

Samsung'un merakla beklenen yeni modeli Galaxy S6 özellikleri yavaş yavaş paylaşılmaya başlandı. İşte yeni telefonun açıklanan özellikleri.

Samsung Galaxy S6 henüz tanıtımı gerçekleşmeden hakkındaki bazı bilgiler internete sızmaya başladı. Galaxy S6 kasası metalden olacak. Artık tüm yeni modellerin plastik kasayı arkalarında bıraktıklarını görebiliriz. Dayanıksız olmalarından dolayı bu kasaların önümüzdeki yıllarda hiç piyasada kalmayacağı öngörülüyor. S6 üzerinde göz tarama sensörü bulunacak. Tıpkı parmak sensörü gibi bir fonksiyona sahip olan bu tarama ile sadece telefon sahibi telefonu açabilecek. Hatırlayacak olursanız parmak sensörünün bazı dezavantajları bulunuyordu. örneğin farklı birisi (çok zorda olsa) telefonu açabiliyordu. Fakat göz taraması ile artık bu güvenlik sorununa son nokta konulacak gibi duruyor.

galaxys6
Samsung Galaxy S6



Telefonun ekranı ise 1440 x 2560 çözünürlüğünde QHD olacak. Yani Note 4 ekranı ile aynı olacak diyebiliriz. Fakat bu ekranla bile 4K formatında çekilen videolar telefondan tam çözünürlüğünde izlenemiyor. Bunu da hatırlatmamızda fayda var. Ekranın boyutları ise bilinmiyor.

Acaba Samsung S6 ile ekranda büyümeye gidecek mi? S serisinin bir phablet olmadığını düşünecek olursak firmanın S5 ile aynı boyutlarda bir ekran kullanması daha yüksek bir ihtimal.

 Aşağıdaki görselde diğer S modellerini görüyoruz.

galaxy s6-2


 4GB RAM ve en son model Exynos işlemci bulunacak. Bu işlemcinin özellikleri ise şu anda tam olarak bilinmiyor. Note 4 üzerinde bulunan işlemci mi yoksa daha üst bir model mi olacağını tahmin etmek zor. Samsung Galaxy S6 ile ilgili yeni gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder