» » » » » Blogger Teması Nasıl Kurulur?

blogger tema kurulumu
Blogger temaları paylaşıyoruz. Fakat bunun yüklemesini nasıl yapacağız. İşte bunun için size blogger tema kurmayı anlatacağım. İlk olarak Blogger hesabımıza giriyoruz. Blog sitemizi seçiyoruz ve sol menüdeki Şablon'a tıklıyoruz. Karşımıza şu an ki temamızın ön izlemesi çıkacak ve altında "HTML'yi Düzenle" butonu bulunacaktır. Bu butona tıklıyoruz ve temamızın HTML kodları karşımıza çıkıyor. CTRL+A yapıp tüm kodları seçiyoruz ve siliyoruz. Şimdi beğendiğimiz bir tema buluyoruz ve içindeki XML dosyasını "Not Defteri" ile açıp CTRL+A yapıp tüm kodları "HTML'yi Düzenle" diyerek sildiğimiz yere yapıştırıyoruz ve şablonu kaydet diyoruz. 

Uyarı: "Yeni şablonunuz aşağıdaki widget'ları içermiyor" gibi bir uyarı gelirse "Widgetler'i sil" diyoruz ve temamızın kurulumu hazır..

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder