» » » » Blogger’a Eklenen Yeni Pinterest İconu

Blogger Yeni Pinterest İconu
Klasik Blogger kumanda paneli blog kayıtlarında görülmeyen, ancak ana sayfa sosyal yazı paylaşım butonları arasına yeni eklenen Pinterest paylaşım icon eklentisi. 19 Şubat 2014 sabah 05.00 sularında klasik blog sosyal paylaşım iconları ile yazı paylaşımı yapmak istediğimde, paylaşım iconlarının yanına, yeni Pinterest butonunun eklendiğini farkettim. Önce AddThis paylaşım iconları ile bir karışıklık olduğunu zannederek, kumanda paneli blog kayıtlarına baktım. Ancak blog kayıtlarında Pinterest butonunu göremedim.


Blogger Yeni Pinterest butonu
Ana sayfa içerik yayınları altında bulunan Sosyal paylaşım butonları yanında artık yeni Pinterest yeni paylaşım icon eklentisi görülüyordu. Her zaman olduğu gibi Blogger çalışmalarının devam etmesi beni inanılmaz derecede mutlu etti. Umarım bu ekletiyi sizde seveceksiniz. Üzüldüğüm diğer taraf ise henüz Dinamik bloglarda bu eklentinin olmadığıdır. Herhalde yakın zamanda tüm bloglarda uygulanmaya başlayacaktır. Yeni Pinterest butonumuz hayırlı olsun.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder