xperia z2 özellikleri
Sony XPeria Z2'yi Barcelona'da yapılan MWC 2014'te tanıttı.



Sony'nin yeni amiral gemisi akıllı telefonunda Qualcomm'un 32 bit'lik Snapdragon 801'e yer verildi. Dört çekirdekli olarak tasarlanan 2.3 GHz'de görev yapan işlemcinin bulunduğu yonga setinde grafik işlem birimi tarafında da Krait 400'e yer verildi.

5.2 inç Triluminos teknolojili ekranda Full HD (1920 x 1080 piksel) çözünürlükte.

PC Labs'ta yer alan habere göre bu ekran Live Colour LED adı verilen özel bir teknoloji ile donatılmış. 3 GB RAM'in yer aldığı üründe arka kamera tarafındaki tahminler de doğru çıktı. 20.7 MP çözünürlüğündeki arka kamera, 4K video kayıt yapabiliyor.

1/2.3 inç boyutunda Exmor RS sensörün kullanıldığı Xperia Z2'de saniyede 120 kare video çekilebiliyor.

Telefonda dahili olarak 16 GB'lık depolama birimi yer alıyor ve herhangi bir microSD kart yuvası olmadığından dolayı bu kapasitenin artırılması mümkün olmuyor.
Sony xPeria Z2
Öte yandan 3200 mAh kapasitesinde batarya, 8.2 mm'lik kasa kalınlığı, stereo hoparlör, S Force Front Surround Sound desteği de diğer özellikler arasında yer alıyor.

Telefonda Android 4.4.2 KitKat mobil işletim sistemi kullanılıyor.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder