» » İşte dünyanın en ince telefonu

Oppo dünyanın en ince telefonunu dünyaya sunmaktan gurur duyuyor. Oppo R809T modeliyle internete sızdırılan telefonun inceliği 6.13mm olacak yani 0.24 inç inceliğe sahip olacak. Yani dünyanın en ince telefonunu piyasaya sürmüş olacak.

Özellikleri tam olarak netleşmeyen telefonun 26 Nisan’da tanıtılacağı biliniyor. Telefonun sızdırılan özellikleri arasında tabi ki dört çekirdekli işlemci bulunuyor. Oppo Find 3 ismiyle gelmesi beklenen telefonun aynı zamanda su geçirmez özelliğinin de bulunacağı belirtiliyor.


Dünyanın en ince telefonu dört çekirdekli Mediatek MT6589 çip setiyle ve 1 GB RAM ile çalışacak. 4.5 inç 720p ekran ile birlikte özellikler, görüntü ve performans olarak en ince telefon olmasının yanı sıra en iyi telefonlardan biri olacağını gösteriyor.
Telefonun ilk olarak Çin’de satışa çıkması bekleniyor. 2500 Çinyuan yani yaklaşık 403$ fiyatla 26 Nisan’da satışa sunulacak telefonun Çin piyasasında Samsung ve Apple’a iyi bir rakip olacağı belirtiliyor.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder