» » Oppo Find 7, iki modeli ile rakiplerine meydan okumaya geliyor!

Oppo firmasının plablet modeli akıllı telefonu Oppo Find 7'nin tanıtımına kısa bir süre kaldı. Cihazın şimdiye kadar ki özellikleri kesin olarak bilinmiyordu. Ancak Oppo Find 7'nin iki farklı versiyonun olduğu AnTuTu Benchmark veritabanında ortaya çıktı.


teknoarsiv

Antutu veri tabanında görülen X9007 ve X9077 kodlu cihazların ekran çözünürlüklerinde farklılıklar bulunuyor. Cihazlardan X9077 kodlu olanının qHD ekran (2.560 x 1.600) yoğunluğuna sahipken bir alt modeli olan X9007'de 1920×1080p ekran olduğu görünüyor. Her iki modelinde ekran çözünürlükleri boyutu farklı olsada cihazlar 5.5 inç'lik bir ekrana sahip olacak.


teknoarsiv

Bunun dışında her iki Oppo Find 7 modelinde 3GB RAM, Snapdragon 800 yongaseti ve Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi bulunuyor. Ayrıca iki cihazda da 16GB dahili depolama alanı 13MP ana kamera ve 5MP ön kamera mevcut.


teknoarsiv

Phablet modellerinin 19 Mart'ta tanıtılması beklenirken cihazın kasa yapısındaki dikdörtgen kesitler  Sony'nin Xperia modellerini andırıyor.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder