» » » » » iPhone 6'nın Özellikleri

iphone 6
Eylül ayında piyasaya çıkması beklenen iPhone 6’nın yeni özellikleri etkileyici.



Birçok şirketin planlarını öğrenerek önceden açıklayan Güney Kore şirketi KDB Daewoo, yeni yayınladığı raporda Eylül ayında piyasaya çıkması beklenen iPhone 6'nın özelliklerini geniş bir raporla yayınladı.



Şirketin ortaya attığı iddialara göre, Eylül ayı gibi satışa sunulması beklenen iPhone 6 iki farklı formatta piyasaya çıkacak. Rapora göre iPhone’ların 4.8 ve 5.5 inç büyüklüğünde olması bekleniyor.


KDB şirketi raporlarında ayrıca iPhone 6’nın Full HD (1920 x 1080 piksel) çözünürlüğe sahip olması bekleniyor. iPhone 6 ayrıca 16GB, 32GB, 64GB, 128GB gibi hafıza seçeneklerine sahip olacak. Yine rapora göre iPhone 6’nın, 2GB RAM, 8 mega piksel arka kamera 3.2 mega piksel ön kamera, 1800 mili amper batarya gücü ve 64 bit A8 işlemciye sahip olacağı belirtildi.


Öte yandan KDB raporlarına göre iPhone 6’nın yanı sıra piyasaya çıkacak Phablet’in (telefon ve tablet) iPhone 6’dan daha büyük bir ekrana sahip olması bekleniyor. Phablet’in 2272 x 1280 piksel çözünürlükte olması bekleniyor. Rapora göre son olarak 8.0 olarak beklenen iOS işletim sisteminin 7.2 olacağı belirtildi.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder