» » Yeni Game Of Thrones oyunundan son gelişmeler

Telltale tarafından geliştirilen yeni Game of Thrones oyunu hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.


on dönemin beğenilen oyunlarından The Walking Dead ve The Wolf Among Us’ın geliştiricisi TellTales, geçtiğimiz günlerde ünlü Game of Thrones serisinden uyarlanacak yeni bir bölümlük oyun geliştirdiğini açıklamıştı. Daha önce ünlü televizyon dizisi Game of Thrones’dan esinleneceği belirtilen oyunun her ne kadar büyük ölçüde diziden esinlenecek olsa da, yeni oyunda George R. R. Martin’in Buz ve Ateşin Şarkısı serisinden de faydalanacağı açıklandı.
Telltale Games’in konuyla ilgili açıklama yapan başkan yardımcısı Steve Allison, oyunu oynamanın diziyi izliyor gibi hissettiriyor olması gerektiğini belirtti ve dizide yapımcıların aldığı kararlara benzer birçok karar aldıklarını söyledi. Game of Thrones’un yayınlandığı TV kanalı HBO’da dizinin yapımında yer alan bazı yapımcıların, oyunun hikayesinin oluşturulmasında da yer alacağı belirtiliyor.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder