» » Elite Minima: Ücretsiz Premium Blogger Teması

Custom Blogger Templates sitesinde Blogger temaları yapan Harish, yeni bir Premium Blogger teması yapmış.Bildiğiniz gibi internetten indirdiğimiz temalar Blogger Şablon Tasarımcısı ile uyumlu olmadığından dolayı bu temalarda değişiklik yapamıyoruz.İşte Elite Minima isimli bu temanın en güzel özelliği Blogger Şablon Tasarımcısı ile uyumlu olması.Bu sayede renkleri, yazı tiplerini, boyutlarını kolayca değiştirebilirsiniz.

 

Elite Minima

        Demo   Download

 

Temada Türkçeleşmesi gereken birkaç yer vardı.Onları Türkçeleştirip kendi Box hesabıma upload ettim.Temayı Türkçe olarak kullanabilirsiniz.

 

Yazı başlıklarında kullanılan font Ş karakterini desteklemiyor.İsterseniz Blogger Şablon Tasarımcısı’ndan fontu değiştirebilirsiniz.

 

Temanın bazı özellikleri şöyle:

  • Özelleştirilebilir, temiz, minimal arayüz.
  • CSS3 ile oluşturulmuş şık arama kutusu.
  • Resimli otomatik “devamını oku” eklentisi.
  • 3 sütunlu footer alanı.
  • Şeffaf hover efektli sosyal paylaşım butonları.
  • Benzer yazılar eklentisi.

Blogger’da nasıl tema değiştirileceğini bilmiyorsanız buraya bakabilir, paylaştığım diğer Blogger temalarını ise buradan görebilirsiniz.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder