» » » » » phpBB nedir ?

phpBB 2000 yılında oluşturulduğundan beri, çok geniş bir alanda kullanılan açık kaynaklı forum çözümü oldu. phpBB 3.0 "Olympus" kullanımı kolay yönetim paneli ve kullanıcı dostu kurulum işlemi ile birkaç dakika gibi kısa bir zamanda forum kurmanıza olanak sağlıyor.

Bir standart olan hoş görünümlü arayüzü ile, geniş ve yüksek derecede özelleştirilebilir, anahtar özellikleriyle birleştirilmiş olan phpBB, dünya çapında gerçekleşen milyonlarca kurulumlarla ve web sitenizdeki övgüler ile büyüyecek. Bu bir mucize değil, phpBB bir destek topluluğu oluşturmanın en popüler yollarından biridir.

phpBB hakkında kullanıcılar ne diyor ?
Winxyou
phpBB, üzerinde bıkmadan, sürekli öğrenerek çalışabileceğiniz, gayet basit kodlardan oluşmuş bir açık kaynak forum yazılımıdır.
phpBB hayranı
En iyi ücretsiz forum yazılımıdır. Vbulletin gibi diğer yazılımlara taş çıkaracak özelliklere sahiptir. Aynı firefox gibi dünyada binlerce geliştiricisi bulunmaktadır. Tema bakımından en zengin ve estetik temalara sahip forum yazılımıdır.

phpBB Türkiye - Resmi web sitesi için tıklayın.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder