Kablosuz bilgisayar ağlarınız kolay kurulumu ile ağın bütün avantajlarını kablo zorunluluğu olmaksızın size sunar. Şimdi evinizin ofisinizin her yerini dolaşabilirsiniz hem de internet, email ve bilgisayar ağınıza bağlı olarak. Dosyalarınızı, yazıcılarınızı ve sabit disklerinizi WPA ve WEP sistemleriyle güvenli bir şekilde paylaşabilirsiniz.

802.11b Kablosuz Network 
802.11b wireless network size 11Mbps hızda ağ bağlantısı kurmanızı sağlar. O internet bağlantınızın yanında dosya ve çevre birimlerini de birlikte kullanmanıza olanak sağlar. Geniş aralıklı çalışma için teklif, bütün Wi-Fi cihazlarıyla ortak işletim, yerel hotspots kapasitesi ve 54g network ürünleri ile işletilebilme, 802.11b bütün network ihtiyaçlarınız için geniş kapsam sunar.

Neye ihtiyacınız var?
Bir kablosuz network inşa etmek kolaydır. Notebook ve PC’lerinize bir network adaptör takıp, bir kablosuz router kullanarak başlayabilirsiniz.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder