» » Ücretsiz “Blogunuz.Tk” Alan Adınız Olsun

Blogger’da bir blog oluşturduğunuzda size verilen blogspot sudomain’li adres  ( blogunuz.blogspot.com ) sizi rahatsız mı ediyor? Eğer daha kısa ve daha profesyonel bir alan adı kullanmak istiyorsanız fakat ücret, DNS ayarları gibi detay ve zorluklarla uğraşmak istemiyorsanız işte size çözüm.

1.Adım: Dot.Tk adresine gidip ve kutuya kullanmak istediğiniz alan adını yazıp GO butonuna basın.

Ücretsiz .Tk Alan Adı

2.Adım: Bu adımda ücretsiz kayıt formunu doldurun.Sırasıyla blogunuzun adresini ( http://blogunuz.blogspot.com ), kaç ay kullanmak istediğinizi ve doğrulama kodunu yazdıktan sonra kayıt ol butonuna basıp listedeki servislere ait hesaplardan birini kullanarak kaydı tamamlayın ( Bu servislerden birinde hesabınız yoksa hemen altındaki e-posta adresi kayıt linkine tıklayarak e-mail hesabınızla da kayıt olabilirsiniz.

Dot.Tk Kayıt

Formu eksiksiz ve doğru doldurduysanız artık blogunuz.blogspot.com adresindeki blogunuza blogunuz.tk adresinden de ulaşabilirsiniz.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder