» » » » Mkportal projesi internet'den kaldırılıyor !!

Mkportal'ı webmaster arkadaşlarımızın birçoğu neredeyse bilmektedir. Fakat bilmeyen arkadaşlarım için kısaca açıklama yapayım;
Mkportal ücretsiz bir portal sistemidir. Php ile kodlanmış dünya çapında bir çok web sitesi kullanmakdır. En önemli özelliği ise vBulletin,Mybb,Smf,Phpbb gibi forum sistemlerini bünyesine entegre ederek portal+forum şeklinde sistemi göstermektedir.
Fakat geçenlerde resmi web sayfasına girdiğimde mkportal projesi'nin artık yeni sürümleri çıkmayacağı ve artık mkportal kullanılmayacağını öğrendim.
Kullanan siteler tabiki kullanmak isterlerse kullanabilecekler fakat yeni sürümleri çıkmayacağı için hacker'ların hedefi olabilecek siteler oluşacaktır. Mkportal kullanan arkadaşlarıma duyurulmaktadır. Bilginize ...

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder