» » » » Google Plus nedir ?

Google+ Projesi, Google'ın mutlaka başarılı olmak istediği ve bu konuda gerekirse risk alabileceği “sosyal ağ dünyasının yeni üyesi. Bu açıdan dünyanın tartışmasız lideri durumunda olan Facebook'a da rakip olarak gösteriliyor. Her ne kadar bu karşılaştırma normal görünse de Google+ Projesi'nde küçük ancak önemli bir farklılık yer alıyor. Bu farklılık, Google'ın Facebook'un hizmetlerini olabildiğince sunma çabasından ziyade Facebook'un ürünlerinin her birinin bir sonraki sürümlerini / işlevlerini sunma amacı güdülüyor olması.
Yani Google bu kez Facebook'un sonraki adımlarını tahmin ederek ortaya işlevsel bir ürün ortaya koymuş. Proje başarılı olur ya da olmaz ancak taklit etmekten çok daha iyisini sunarak ileri görüşlü giriş yapma stratejisini şimdiden kutlamak gerekir.
İnsan ilişkilerini oluşturan parçacıkların sabit ve genelgeçer özelliklere sahip oluşu, sosyal ağ projesi üretiminde de belli başlı ve kimilerine göre aynı özelliklerin sunulmasını gerektiriyor. Bir önceki paragrafta da belirttiğim gibi her ne kadar benzer özellikler sunuluyor olsa da önemli olanın bir sonraki adımı doğru tahmin etmek olduğunun bir kere daha altını çizelim. Bu doğrultuda Google+ Projesi'ni oluşturan iletişim parçacıklarının ne gibi özelliklere sahip olduğunu ve nasıl bir bakış açısı sunduklarını sizlere iletelim.

Google Plus denemek için hemen tıkla

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder