» » » » » Assassin's Creed 4 Black Flag Yetişkinler için Olacak


Assassin's Creed 4
Ubisoft tarafından geliştirilen Assassin's Creed 4 Black Flag, senaryosuyla yetişkinlere hitap edecek.
1715 yılında Karayipler'de geçen oyun hem yeni nesil konsollara hem de günümüz oyun cihazlarına geliyor. Yeni nesilin ilk oyunlarında biri olma özelliğini taşıyan Assassin's Creed 4, aynı zamanda bizleri Edward Kenway adında yeni bir karakterle de tanıştırıyor. 
Yeni bir oyun, yeni bir karakter derken, Ubisoft oyunun senaryosunda da işleyiş bakımından yeniliklere gitmeyi planlıyor. Oyunun yapımcısı Carsten Myhill tarafından yapılan açıklamada Assassin's Creed 4'ün çocuklara uygun bir oyun olmayacağını, HBO dizilerine benzer bir senaryo örgüsü çıkaracaklarını ve bu sayede korsanları eğlence dünyasında yeniden tanımlayacaklarını, söyledi. (HBO dizileri genel olarak konu itibariyle ağır dram içeren kült dizilerdir. HBO dizilerinden örnekler; Sopranos, The Wire, Oz, Game of Thrones.)
Daha ağır bir senaryo yapısıyla karşımıza çıkacağı söyleyen Assassin's Creed 4 hakkındaki her türlü gelişmeyi ortaya çıktıkça sizlere aktaracağız.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder