» » » » » » » » » LG Optimus G Türkiye'de....


LG Optimus G Resmen 

Türkiye'de  08/03/2013 15:00


LG'nin yaz sonlarına doğru satışa sunduğu ve Nexus 4'ün de ana hatlarını oluşturan Optimus G, Türkiye'ye resmen geldi. İşte akıllı telefonun fiyatı ve özellikleri.


LG Electronics8 Mart sabahı Çırağan Oteli’nde gerçekleştirdiği basın toplantısıyla yeni akıllı cep telefonu Optimus G’yi tanıttı.
Yaz sonunda ABDJaponya ve Güney Kore'de satışa sunulan LG Optimus G, 1 milyon satış başarısını aşmış bir model. Geçtiğimiz haftalardaAndroid 4.1 Jelly Bean güncellemesini alan telefon, Avrupa başta olmak üzere ülkemizinde de dahil olduğu pek çok ülke içerisinde satışa sunuluyor.
1799 TL fiyat etiketine sahip olan telefon, yaklaşık 5 aylık gecikmeyle ülkemizde satışa başlayacak. LG'nin şimdilik en güçlü ikinci telefonu olanOptimus G, performansıyla hala göz doldurmayı başarıyor.
Optimus G'nin özellikleri neler?
LG Innotek and LG Display tarafından geliştirilen en yeni G2 Touch Hybrid ekrana sahip yeni telefon, darbelere karşı geliştirilmiş yeni teknolojisi sayesinde çok daha dayanıklı.
Qualcomm'un 1.5 GHz hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon S4 Proişlemcisi, Adreno 320 GPU'su, 2 GB RAM, 720p çözünürlüğünde ve 4.7 inç büyüklüğünde True HD IPS ekran, 13 Megapiksel kamera gibi teknik özelliklerle donatılan LG Optimus G2100 mAh bataryadan gücünü alıyor. Üründe 32 GB dahili hafıza bulunuyor ve hafızayı microSD ile yükseltemiyoruz.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder