» » » » » » » » Galaxy S2'ye Android 4.1 Jelly Bean Sürüm Güncellemesi Geliyor

Samsung’un 2011 yılında pazara sunulan amiral gemisi Galaxy S2, sonunda merakla beklenen Android 4.1 JellyBean sürümüne güncelleniyor.

Samsung’un önemli satış rakamlarına ulaşmış modellerinden biri olan Samsung Galaxy S2 için daha önce Android 4.1 JellyBean güncellemesi müjdesini vermiştik. Şubat ayı içersinde kullanıcılara sunulacağı söylenen güncelleme için güzel haber beklenenden biraz daha önce geldi.



İspanya’dan gelen haberlere göre Samsung güncellemeleri başlattı bile. Android 4.1.2 sürüm numaralı ROM’lar Kies sunucularındaki yerini aldı. Ürün numaralarına göre kademeli olarak yayınlanmaya başlanan güncelleme, doğrudan cihaz üzerinden de indirilebiliyor.

Henüz ülkemizde yayınlanmayan bu güncelleme, kısa bir süre içinde tüm bölgelerde satışa sunulmuş Galaxy S2 modellerinde yer almış olacak. ROM’un sahip olduğu yenilikler arasında Direct Call, Smart Stay, Pop-up Play, kamera iyileştirmeleri, arayüz düzenlemeleri ile Project Butter, Google Now, gelişmiş uyarı seçenekleri gibi standart JellyBean özellikleri yer alıyor.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder