» » BH Okuyucuları Blogunuzu Listeye Ekleyin!

Son günlerde sıkça karşılaştığım Listly adında bir araç var. Bu araç ayesinde sosyal listeler oluşturabiliyorsunuz. Sosyal listeler derken; sizinle birlikte diğer arkadaşlarınızın da listeye yeni öğe ekleyebildiği, oylama ve yorum yapabildiği listeleri kastediyorum.

 

Ben de Listly aracını kullanarak “Blog Hocam Okuyucalarının Blogları” isimli bir liste oluşturdum ve bu blogu takip eden blog yazarlarının bloglarını listelemek istedim. Bu sayede hem bloglarınızın tanıtımını yapmış olacaksınız hem de birbirimizin bloguna misafir olmak için bir blog havuzumuz olacak. Tabi bu listeyi sizin yardımlarınızla oluşturacağız.

 

 

Blogumu Listeye Nasıl Ekleyebilirim?

 

1. Buradan listemizin bulunduğu sayfaya giderek pembe renkli Add to List butonuna basın.

2. Listly ile kullandığınız sosyal ağlardan birini bağlamadıysanız size bunlardan birini bağlamanızı isteyecek. Kullandığınız bir sosyal ağ ile Listly’ye bağlanın.

3. Listly’ye bağlandıktan sonra tekrar Add to List butonuna tıklayın ve açılan pencereden mavi renkli Item With Link seçeneğini seçin.

4. Kutuya blog adresinizi yazın ve etiket, başlık, açıklama, logo gibi detayları tamamladıktan sonra blogunuz listeye eklenecektir.

 

Blogunuzu listye ekledikten sonra listedeki diğer blogları değerlendirebilirsiniz. Örneğin beğendiğiniz vetakip ettiğiniz bloglara + oy kullanabilir, ya da tam tersi içeriği hoşunuza gitmeyen bloglara oy kullanabilirsiniz. Dilerseniz bloglar hakkındaki görüşlerinizi yorum olarak da belirtebilirsiniz.

 

listly

 

Hepinizi listeye davet ediyorum. Umarım davetime icabet edersiniz :)

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder