» » » » » » » » Motorola'dan DROID RAZOR'A 4.1.4 Güncellemesi

DROID RAZR'a 4.1.2 Jelly Bean Güncellemesi

Motorola DROID RAZR ve DROID RAZR MAXX kullanıcılarına 4.1.2 Jelly Bean sunuluyor.


Motorola DROID RAZR ve DROID RAZR MAXX kullanıcılarına nihayet güzel haber geldi. Android Jelly Bean 4.1.2 kullanıcılara sunulmaya başlandı. Bu güncellemeyle beraber telefona birçok yenilik gelmiş olacak.

Güncellemeyle birlikte Müziğim, Galeri kategorileriyle beraber Hava durumu ve Dünya saati ekran araçları(widgets) tarih oldu. Artık MOTOCAST uygulamasıyla hepsi bir arada görüntülenecek. Ayrıca galeri ve müziğim klasörleri artık standart Google Galeri ve Google Play Müzik olarak görüntülenecek. Bunların yanı sıra Project Butter, Google Now, geliştirilmiş kamera gibi ek özellikler de telefona sunulmuş olacak.
Güncellemenin bugün itibariyle ABD Verizon kullanıcılarına sunulduğunu belirtelim. En yakın zamanda diğer DROID RAZR kullanıcıları da bu güncellemeye kavuşacaklar.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder