» » » » » » Sony Xperiya L Uygun Fiyata Geliyor


Sony Xperia L Geliyor

Akıllı telefon piyasasında üçüncü sıraya sahip olmak isteyen Sony, şimdi de uygun fiyatlı akıllı telefonu Xperia L ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Sony Xperia L Geliyor
Akıllı telefon piyasasında ciddi anlamda bir yarış söz konusu olmaya başladı. Birçok telefon üreticisi şirket amiral gemileri ile birbirlerine karşı kozlarını oynadı. Onlardan biri de Sony oldu. Akıllı telefon dünyasında geç, ama başarılı giriş yapan isimlerden biri de Sony. Üstelik bu yıl piyasaya sunduğu başarılı cihazları ile kendi çapında satışlar gerçekleştirmek istemiyor. Gözünü ilk üçe diken Sony, Samsung ve Appleliderliğinden sonra 3'üncü sıranın sahibi olmak istiyor. Bunun için sadece bir telefonla yetinecek gibi değil, amiral gemisi Xperia Z'den sonra, Xperia L ile de karşımıza çıkacak.

Xperia L, uygun fiyatlı akıllı telefon olacak. Son zamanlarda birçok şirket uygun fiyatlara sahip akıllı telefon üretmeye başladı. Apple'ın da uygun iPhone üreteceği bilgiler söz konusu olmuştu. Samsung da uygun fiyatlı akıllı telefonları olan şirketlerden biri. Sony de, ekonomik cihaz satın almak isteyen kullanıcıları için uygun fiyatlı Xperia L modelini çıkarıyor.

Sony Xperia L, Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemine sahip. 1 GHz hızında çift çekirdeğe sahip olan Xperia L, 4.3 inç ekranı ile de beğeni kazanacak. 1 GB RAM ve 8 GB depolama olanağı sunan bu yeni akıllı telefon, Micro SD kart ile hafıza genişletebilme olanağı da sunuyor. 8 MP kamera özelliği bulunan bu yeni cihazın yaz başlangıcında piyasaya çıkması bekleniyor. Beyaz, siyah ve kırmızı renk seçenekleri ile karşımıza çıkacak olan Xperia L, ülkemizde ne zaman satışa çıkar şuan için bilmiyoruz. Fiyatını hakkında da henüz net bir açıklama yapılmadı, ancak makul bir fiyattan satışa sunulacağını biliyoruz.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder