» » Blogger ve Web sayfalarınıza sayaç ekleyin

sayaç ekle
Birçok yerde aramanıza rağmen doğru düzgün bir sayaç sayfası bulamadıysanız konumuza göz atıp, blog ya da web sayfanıza sayaç ekleyebilirsiniz.


sitene sayaç ekleGoogle'da ve birçok sayfada aramama rağmen tekil ve çoğul hit'i tam olarak veren bir sayacı bulmam oldukça zor oldu bende bunu sizlerle paylaşmak istedim. Bulduklarımın çoğu ya düzgün sayamıyor ya da raporları çalışmıyor ve bir süre sonra sizden ücret talep ediyorlar Google Analytics'de bir çözüm olabilir ancak bu sayfadan verileri net bir şekilde almak için 24 saat kadar beklememiz gerekiyor. Say.ac isimli web sayfasına bir üyelik alıyoruz ve üyeliğimize siteyi tanımlıyoruz vermiş olduğu kodları blogumuzun ya da sitemizin en altına ekliyoruz ya da nereye isterseniz. Sayaçların en altlara eklenmesi her zaman tercih edilmiştir. Kodumuzu gerekli yere yerleştirdikten sonra verilerimizi Günlük, Aylık, Yıllık olarak alabiliyoruz sitenin en sevdiğim kısmı verileri saatlik olarakta verebiliyorlar benim kullandığım ve cok kullanışlı bir sayaç olduğunu düşünüyorum.

Say.ac sitesine gitmek için tıklayınız.
Blogunuzun ya da Web sayfanızın hitini artırmak için yazdığımız makaleyi okumak için tıklayınız.

Sayaç ekleme, konusunda anlamadığınız noktaları sorabilirsiniz.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder